Ga naar de inhoud

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

wordt beter gevonden in Google

Website of webshop optimaliseren voor Google?

Word jouw website of webshop niet goed gevonden in Google? of wil een website laten ontwikkelen die goed gevonden wordt in Google? Dan kan je ervoor kiezen om jouw website of webshop  te laten optimaliseren voor zoekmachines. Zodat jij meer relevante bezoekers krijgt op jouw website of webshop.

Jouw voordelen bij blue slice:

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In normaal Nederlands spreken we over zoekmachine optimalisatie. SEO is een verzameling van krachtige technieken die erop zijn gericht om de online vindbaarheid van websites en webshops te optimaliseren -en te verbeteren. 

Beter gevonden worden in Google door SEO optimalisatie van blue slice Stadskanaal

Waarom wil je als ondernemer SEO inzetten?

Iedereen doet het: zoeken in Google. Voordat een klant op een website of webshop terecht komt heeft hij/zij waarschijnlijk gezocht via een zoekmachine. Hierdoor is het voor jou als ondernemer interessant om jouw website -en/of webshop te optimaliseren -en verbeteren ter behoeve van jouw relevantie op bepaalde zoektermen. Hoe hoger jouw relevantie, hoe hoger de website in google wordt weergegeven. Daarom wil jij SEO inzetten voor jouw website of webshop.

Dus even super concreet, wil jij:

Bij blue slice kun je het gehele SEO traject uit handen laten nemen. Dit betekent dat jij geen omkijken meer hebt naar het schrijven van artikelen en blogs en dat al jouw content er gelikt uitziet en tegelijkertijd goed vindbaar is in de zoekmachines. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep met “great content” bereikt wordt.

Meer dan online marketing, wij zijn jouw partner in groei!

Dit doen we voor jou

Zoekwoorden onderzoek

Wij voeren een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit en verdiepen ons in het zoekgedrag van jouw website bezoekers, zodat we echt inzicht krijgen in het gedrag van jouw doelgroep.

Schrijven van teksten

Blue slice schrijft artikelen, blogs en webteksten voor jouw website. Allemaal om jouw online vindbaarheid te verbeteren en beter af te stemmen op jouw doelgroep(en).

Redigeren van teksten

Wij zorgen ervoor dat jouw teksten van A tot Z kloppen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken of je een punt of komma bent vergeten of dat er spelfouten in de teksten staan.

Content plaatsen

Vanzelfsprekend plaatsen wij de geschreven teksten op jou website of blog. Wij zorgen ervoor dat dit er grafisch gezien top uitziet. Mooie foto's en voldoende witruimte.

SEO optimalisatie

Natuurlijk optimaliseren wij de teksten die we voor jou schrijven voor vindbaarheid. Meta-teksten, interne structuur en tags. Alles wordt voor je geregeld.

Afbeeldingen

Heb je geen passende foto's of afbeeldingen voor jouw website? Wij zorgen voor afbeeldingen en foto's die passen bij jouw content en zijn afgestemd op jouw wensen.

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

Icon-SEO pakket

Basic SEO

Lokaal

Icon-SEO pakket

pro SEO

Concurrent

Icon-SEO pakket

ultimate SEO

Aan de top

quote

Jij hebt onze website gevonden. Dit trucje herhalen we dagelijks voor veel andere klanten.

Moderne SEO is een maatwerk strategie

Google staat niet stil, het algoritme wordt steeds verbeterd aan de hand van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. De standaard SEO trucjes kennen zij ook en worden bestraft met een lagere ranking. Daar gaat al het harde werk.

Om deze reden hebben wij geen standaard online marketing plannen klaarliggen, maar dragen wij zorg voor SEO advies en plan op maat.

De basis wordt gelegd aan de hand van jouw doelstellingen en de structuur van de website. De pagina’s zijn letterlijk de rails naar online vindbaarheid. 

Waarom blue slice voor SEO

Online strategie op maat
met resultaat

Inspelen op laatste trends
en ontwikkelingen

Word zelf SEO expert door
onze begeleiding

Sparren over de SEO mogelijkheden?

Bruikbare tips uit onze blogs:

Website optimalisatie

Afbeeldingen optimaliseren voor een snellere website

Website optimalisatie

Bert: de nieuwe update van google

Ook beter gevonden worden in google ?

blue slice, Pastoor van den Bergstraat 5, 1921XN Akersloot, Nederland

© 2019 - 2022 - blue slice

Beoordelingen door klanten:

error: