Diensten.

Diensten die jouw business online zichtbaar maken

Mensen aan merken verbinden. Van begin tot eind. Dat is wat wij als full service online-marketingbureau doen. Bij blue slice geloven wij in de krachtige combinatie van creativiteit, technologie en data en creëren zo digitale werelden. Dit doen we met digitale oplossingen die, op alle online kanalen, steeds weer de verwachtingen overtreffen. We verleggen de grenzen van digital en houden van impact maken.

Websites

Een professionele website laten maken? Een mooi design in combinatie met gebruiksvriendelijkheid is essentieel bij het laten maken van een nieuwe website.
lees meer

E-commerce

Een webshop laten maken die aan alle moderne eisen voldoet? Wij bouwen alle e-commerce websites met de populaire WooCommerce plug-in.
lees meer

Optimalisaties

Het grote spel om de bezoekers, de leads en de sales begint pas echt als de nieuwe website live staat. De data die we dan verzamelen is cruciaal voor het succes.
lees meer

SEO

Al een website laten maken maar komt deze niet naar voren bij de juiste zoekwoorden? Wij helpen bedrijven ook beter te laten presteren in Google.
lees meer

blue slice Stadskanaal

blue slice is het full service online marketing bureau in Stadskanaal onder leiding van online marketing specialisten Christian de Vries en Nils Bouwman

Blue slice ondersteunt jou als ondernemer bij het uitbesteden van je volledige online marketing strategie. Wij maken je website, creëren content, marketingfunnels, advertentieteksten, productdesigns en meer. Daarnaast optimaliseren wij jouw website voor Google (SEO) en betere conversie (CRO). Tevens kun je jouw Google Ads (SEA) volledig uitbesteden bij blue slice.

Meer dan online marketing, wij zijn jouw partner in groei!