Ga naar de inhoud

blue slice

Digital Agency

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

We laten bedrijven via een strategische aanpak en uitzonderlijke resultaten zien wat er online mogelijk is. 

Websites

Een professionele website laten maken? Een mooi design in combinatie met gebruiksvriendelijkheid is essentieel bij het laten maken van een nieuwe website.
lees meer

E-commerce

Een webshop laten maken die aan alle moderne eisen voldoet? Wij bouwen alle e-commerce websites met de populaire WooCommerce plug-in.
lees meer

Optimalisaties

Het grote spel om de bezoekers, de leads en de sales begint pas echt als de nieuwe website live staat. De data die we dan verzamelen is cruciaal voor het succes.
lees meer

SEO

Al een website laten maken maar komt deze niet naar voren bij de juiste zoekwoorden? Wij helpen bedrijven ook beter te laten presteren in Google.
lees meer

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen ondernemers en organisaties met het behalen van hun online ambities. Als full service online-marketingbureau zorgen wij ervoor dat jouw boodschap op een heldere en effectieve manier naar buiten wordt gebracht. Meer weten?

Webdesign Stadskanaal

Wat in 2019 begon met de bouw van eenvoudige en kleinschalige websites, is uitgegroeid tot een ambitieus jong online-marketingbureau voor hosting, webdesign en online marketing. Wij werken niet alleen voor klanten uit Stadskanaal, maar ook voor bedrijven uit andere delen van het land.

Onze focus ligt op het bouwen van websites en webshops die meer omzet en leads genereren. Bij blue slice geloven wij in de krachtige combinatie van creativiteit, technologie en data. Hiermee verleggen wij de grenzen van digital en creëren wij impact. Digital impact, voor jouw bedrijf of merk op alle online kanalen!

Wij werken ook voor bedrijven uit:

blue slice, Pastoor van den Bergstraat 5, 1921XN Akersloot, Nederland

© 2019 - 2022 - blue slice

Beoordelingen door klanten:

error: