Ga naar de inhoud

Optimalisaties.

optimaliseer jouw website voor betere user-experience

Optimaliseren is meer dan alleen SEO

Inmiddels ben je vast bekend met het begrip SEO (Search Engine Optimization) oftewel optimaliseren voor vindbaarheid in de Google zoekmachine. SEO is een van de optimalisatie onderdelen van een website of webshop. Maar er is nog meer. En hangt samen met het optimaliseren voor een betere vindbaarheid. Deze optimalisaties zijn gericht op de prestaties van jouw website, voor een betere user-experience.

Jouw voordelen bij blue slice:

Een snelle website: is een must voor online succes

De eerste kennismaking met jullie bedrijf of merk kan direct een slechte indruk krijgen, doordat de website traag is. En wellicht erger. Het kan betekenen dat de bezoeker zijn of haar geduld verliest en definitief afhaakt.

Inmiddels weten veel van onze klanten dat een snelle website een must is voor online succes. Door middel van deze Website Performance Optimalisation (WPO) zorg je voor een snellere website. Los hiervan is dit ook één van de rankingcriteria voor Google natuurlijk.

Beter gevonden worden in Google door SEO optimalisatie van blue slice Stadskanaal

Optimaliseren: van oude naar nieuwe website

Voordat we de bestaande website optimaliseren naar de nieuwe situatie. Verzamelen wij eerst data van de bestaande website. Deze data wordt vervolgens geanalyseerd.

Hoeveel bezoekers haken bijvoorbeeld af bij de homepagina? En welk percentage van de bezoekers klikt door naar de contactpagina. En bij welke pagina’s klikken mensen na kort bezoek weg?

Al deze factoren nemen we mee voordat we beginnen aan een nieuwe website. Bij blue slice gebruiken we kennis uit de verkregen data bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Zo weet je zeker dat jullie nieuwe website beter scoort dan de oude!

Interesse om jouw website of webshop te optimaliseren?

Benieuwd naar wat het optimaliseren van je website of webshop voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op met blue slice en krijg vrijblijvend advies, of vraag direct online een offerte aan. Dan krijgt u binnen 24 uur reactie met een passend voorstel en advies. Wil je meer weten over het optimalisatietraject? Lees hier meer over onze werkwijze.

Vertel ons over jouw uitdaging, wij helpen jou graag verder!

Meer dan online marketing, wij zijn jouw partner in groei!

Een nieuwe website, en dan?

Veel bedrijven zien de livegang van de nieuwe website als een soort van finish na een eindsprint. Maar hier begint het eigenlijk pas!

We starten met het meten van de nieuwe situatie. Afhankelijk van het aantal bezoekers is er na een paar maanden voldoende data verzameld om al iets over de prestaties van de nieuwe website te kunnen zeggen. 

We kijken naar de laadsnelheid van de website en naar hetgeen bezoekers (moeten) doen op jullie website. En waar nodig sturen we bij.

Waarom blue slice voor optimalisatie?

Betere resultaten door
gebruik van data

Gebruik van de nieuwste
technieken voor snelheid

Kennis uit voorgaande
projecten

Sparren over de mogelijkheden?

Bruikbare tips uit onze blogs:

Web development

CMS systeem kiezen: waar moet je op letten?

Technologie

Webhosting: hoe werkt het

Jouw website/webshop laten optimaliseren?

blue slice, Pastoor van den Bergstraat 5, 1921XN Akersloot, Nederland

© 2019 - 2022 - blue slice

Beoordelingen door klanten:

error: