Ga naar de inhoud

Het creëren van een nieuw webdesign is veel meer dan het tikken van teksten en het samenvoegen van beeldelementen. Wij creëren digital impact, impact voor jouw bedrijf of merk. Samen brengen we complexiteit terug tot eenvoud, van strategie tot en met online marketing, pixel voor pixel en woord voor woord. Op deze manier brengen wij organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar.

Webdesign

Website ontwikkeling

Schakel onze webdesign-experts in om een ideale website te laten maken die aan alle moderne eisen voldoet. Inclusief CMS voor gemakkelijk beheer.

Webshop ontwikkeling

Schakel onze webdesign-experts in om een ideale webshop te laten maken die aan alle moderne eisen voldoet. Inclusief CMS voor gemakkelijk beheer.

blue slice Stadskanaal

blue slice is een full service online marketing bureau in Stadskanaal onder leiding van online marketing specialisten Christian de Vries en Nils Bouwman

Blue slice ondersteunt jou als ondernemer bij het uitbesteden van je volledige online marketing strategie. Wij maken je website, creëren content, marketingfunnels, advertentieteksten, productdesigns en meer. Daarnaast optimaliseren wij jouw website voor Google (SEO) en betere conversie (CRO). Tevens kun je jouw Google Ads (SEA) volledig uitbesteden bij blue slice.

Meer dan online marketing, wij zijn jouw partner in groei!

blue slice, Pastoor van den Bergstraat 5, 1921XN Akersloot, Nederland

© 2019 - 2022 - blue slice

Beoordelingen door klanten:

error: