Ga naar de inhoud

Snel online dankzij ons 6-stappenplan.

van idee tot website waarvan je niet durft te dromen

1. Kennismaking

Iedere samenwerking begint met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde van ons kennismakingsgesprek hebben wij alle wensen en aspecten van de nieuwe site in kaart gebracht. Nu kunnen onze specialisten aan de slag met jouw droomsite!

2. Kick-off meeting

Tijdens de tweede meeting zijn al jullie wensen omgezet in een live design. Je krijgt tijdens deze meeting een impressie van de look and feel van jullie nieuwe website. Tevens worden de belangrijke elementen van de website toegelicht, zoals de homepage en de navigatie door de site. Zodat je een goed beeld krijgt user experience en de features op jouw website.

3. Ontwikkelfase

In deze fase beginnen we met realiseren van jullie droomsite. We ontwikkelen efficient vanaf de basis: het draait bij ons om eenvoud voor de klant en goede resultaten in ieder opzicht.

Wij houden rekening met jouw huisstijl, schrijf- stijl en tone of voice. Tevens zorgen we ervoor dat alles technisch in topvorm is!

4. Tussentijdse oplevering

Voordat we jouw website live zetten, nemen we alles nog even samen door. Staan de puntjes op de juiste ï? of zien jullie liever nog een paar kleine aanpassingen? Dan passen wij dit ter plekke nog aan.

We gaan pas live wanneer jullie 100% tevreden zijn!

5. Opleverfase

Jouw droomwebsite is af en is klaar om live gezet te worden. Blue slice zorgt voor een soepele livegang en een feestelijke kick-off! Ben je er klaar voor om de eerste bezoekers/- klanten te ontvangen op jouw website of webshop?

6. Nazorg

Nadat jouw site de lucht in is gegaan zijn er een aantal zaken waar blue slice zorg aan draagt. Allereerst willen wij graag dat jullie eenvoudig de content kunnen beheren. Om deze reden krijg je van ons een korte cursus hoe het CMS van jullie website werkt en krijg je inzicht hoe je aanpassingen kunt maken aan jouw content of nieuwe content kan toevoegen.

Om in de toekomst efficient te blijven, bieden we technische onderhoudspakketten aan. Deze pakketten geven jou een aantal garanties.

blue slice, Pastoor van den Bergstraat 5, 1921XN Akersloot, Nederland

© 2019 - 2022 - blue slice

Beoordelingen door klanten:

error: